Over ons

Verover de Wereld biedt u het meest uitgebreide overzicht van alle events voor internationaal ondernemen. Met een handige kalender vol groepszakenreizen, opleidingen, standen op professionele beurzen, netwerkmomenten met buitenlandse aankopers, infosessies, enzovoort.

Zicht op de wereld

Het platform Verover de Wereld bevat zowel binnenlandse als buitenlandse acties en events van verscheidene organisaties. In één oogopslag ziet u welke events waar en wanneer doorgaan, waar ook ter wereld.

Alle acties bevorderen internationaal ondernemen. U vindt evengoed een lezing in Nieuwpoort over zakendoen in Beijing als een groepszakenreis naar Rio de Janeiro.

U kan de agenda ordenen volgens 4 filters: datum, land, sector en type event. Met andere woorden, of u nu op zoek bent naar alle internationale acties rond de automotive-industrie of enkel op de Duitse markt, via Verover de wereld krijgt u razendsnel de gewenste resultaten.

Iedereen op dezelfde lijn

Doel van dit platform is alle initiatieven op het vlak van internationaal ondernemen in Vlaanderen samen te brengen en te delen met 1 doel: meer afstemming en synergie.

Verover de Wereld is een realisatie van Flanders Investment & Trade samen met zijn structurele partners. Maar alle actoren die internationaal ondernemen hoog in het vaandel dragen, zijn hier op hun plaats: een gemeente die een zakenreis organiseert, een delegatie academici die onze universiteiten op de kaart zet in het buitenland, een roadshow over Vlaanderen... laat het weten op dit platform. En kunnen ook Vlaamse bedrijven deelnemen? Dit is de plaats om uw event te promoten!

Het platform is tot stand gekomen onder het goedkeurend oog van Vlaams minister-president Geert Bourgeois en met de steun van het Europese Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) en het Hermesfonds.