Over ons

Een realisatie van velen voor velen
VeroverDeWereld.be is een realisatie van Flanders Investment & Trade in samenwerking met organisaties die internationaal ondernemen in Vlaanderen bevorderen 

Het project is tot stand gekomen in het kader van de strategie Vlaanderen versnelt!, in nauwe samenwerking met het Agentschap Innoveren & Ondernemen,  onder het goedkeurend oog van toenmalig Vlaams minister-president Geert Bourgeois en met de steun van het Europese Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) en het Hermesfonds.

VeroverDeWereld.be is een uniek webplatform voor Vlaamse bedrijven die wereldwijd willen deelnemen aan events rond internationaal ondernemen en voor organisatoren van events die focussen op internationaal ondernemend Vlaanderen.

 

Voor Vlaamse bedrijven
Uniek overzicht van events rond internationaal ondernemen

Wie internationaal wil ondernemen kan kiezen uit de meest uiteenlopende events en organisatoren. VeroverDeWereld.be zorgt voor overzicht. U vindt er alle events en organisaties op 1 webplatform, waardoor u als ondernemer geen enkele kans mist om internationaal te scoren met uw bedrijf.

In één oogopslag ziet u waar ook ter wereld welke events waar en wanneer doorgaan.
 

Voor organisatoren van events
Unieke mogelijkheid tot samenwerking, synergie en extra promotie

Vanuit Vlaanderen worden jaarlijks honderden events georganiseerd om de Vlaamse economie en bedrijven internationaal te promoten. Aan initiatieven zeker geen gebrek. Maar soms is er wel een gemis aan samenwerking en afspraken tussen de organisatoren van deze events. 

Met VeroverDeWereld.be kan elke organisator zijn event rond internationaal ondernemen online kenbaar maken en zicht krijgen op gelijkaardige initiatieven. Elke organisator kan zo zoeken naar mogelijke samenwerking en synergie.

Kunnen Vlaamse bedrijven deelnemen aan uw event? Dan is VeroverDeWereld een uniek platform om uw event te promoten. Voeg uw event toe.
 

Samenwerking met alle experten internationaal ondernemen is de sleutel tot succes van dit platform. De organisatie van events gebeurt door federaties, gemeentes, parlementsleden, universiteiten, kamers van koophandel, overheidsinstellingen en nog vele andere organisaties en instellingen. FIT werkt structureel samen met 17 partners, wiens steun onontbeerlijk is voor de opzet van Verover de wereld.